Belvárosi parkolók: már a bejáratot is elállják az autók!

Korábban csak keresztbe álltak a parkoló kocsik elé, aztán a művház oldalában is otthagyták az autókat. Ám a mostani arcoskodás túlmegy minden határon: a hotel, sőt, az egész parkoló bejáratát elállták. Fotók, videó!

Egyre több a hangos szó és a dühöngés a belvárosi parkolókban: azért, mert valaki megint úgy hagyta ott az autóját, hogy mások nem tudnak ki-, ill. beállni tőle.

Már a kultúrház munkatársai is hiába teszik ki a táblát, hogy tudniillik az egy fenntartott parkolóhely: simán odaállnak elé.

Akad, aki nagy sietségében, de főleg mások teljes figyelmen kívül hagyásával a szomszédos parkoló bejáratához áll be keresztben, hátha egyébként nem látják elegen, neki mekkora van: autója, persze, valójában azonban inkább egója.

Az alábbi eset, úgymond, a hab a tortán, vagy inkább a pofátlanság csimborasszója: nem elég, hogy két szabályosan leállított autó elé beállt az illető, még az egész parkoló bejáratát is félig eltorlaszolta.

A művház és a hotel parkolóját összekötő szakaszra jobb esetben csak egy-két gépkocsit állítanak le, hogy köztük vagy mellettük még éppen át lehet csusszanni. Rosszabb esetben még ezt is elfoglalja valaki.

Az alábbi videón éppen ezt örökítette meg munkatársunk (mármint, amikor teljes szélességében eltorlaszolták az utat, vagyis se ki, se be).

 

Megosztás