Elhunyt Simonovics Józsefné képviselő

Sajnálattal tájékoztatjuk Nagyatád város lakóit Simonovics Józsefné képviselő haláláról. A Képviselőtestület saját halottjának tekinti Éva nénit.

Az Atádhír szerkesztősége sajnálattal értesült a hírről, hogy Nagyatád 3-mas számú választókörzet képviselője, Simonovics Józsefné a mai nap elhunyt.

Éva néni itt született városunkban és már 40 éve a közt szolgálta. A Szociális Szolgáltató Központ egykori igazgatójaként, és a 3-mas választókörzet lakójaként megismerte a városrész fejlődési folyamatait, gondjait és napi problémáit.

– Munkám során megismertem a körzetben lakó időskorúak, gyermekek, családok gondjait, problémáit. Mindig segítettem ezek megoldását, a problémák rendezését – írta a választópolgárokhoz intézett bemutatkozó levelében.

Éva néni munkásságának is köszönhető egyebek között a 2011 óta minden évben megtartott Hunyadi Nap és az adventi adománygyűjtés és osztás. A képviselőtestület tagjai is mély fájdalommal fogadták a halálhírét:

– Megrendüléssel értesültünk Simonovics Józsefné képviselőtársunk haláláról. A képviselőtestület őt saját halottjának tekinti, emlékét kegyelettel megőrizzük – nyilatkozta Ormai István polgármester.

Simonovics Józsefné képviselő temetésére február 22-én 15:00-kor kerül sor a Nagyatádi Központi Temetőben.

Az első Hunyadi Napon készült felvétel. (2011)

 

Ez pedig a legutóbbi, a 2018-as Hunyadi Napon készült felvétel. 

 

Fotó: Facebook

Megosztás