hirdetés
2019. Január 22, Kedd
Vince, Artúr napja

Elszabadult lovaskocsi Nagyatádon! Szerző: Herr Dávid | 2018-05-06 15:42:13 | Címkék: kocsis, , vasút, suzuki, elszabadult, részeg, kocsi, ittas, nagyatád

Ittasan vette a gyeplőt a kezébe a férfi, végül kiszédült a kocsisülésből. A lovaskocsi egy parkoló gépjárművel ütközött, a lovak elszabadultak. Az utca lakói fogták össze az elkanászodott patásokat.

A Vasút utcában délután kettő óra után néhány perccel puffanásra, majd egy hangos csattanásra lettek figyelmesek. Egy elszabadult lovaskocsi beleszaladt egy, az utcában parkoló Suzuki gépjárműbe. Értesüléseink szerint a kocsi vezetője ittas volt. A 61 éves férfi kiesett a kocsisülésből, a kocsi továbbhaladt irányítatlanul, így történt a baleset. Az ütközést követően a lovak elszabadultak. A kocsis a fején és a kezén zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A lovakat az utca lakói fogták össze
A lovakat az utca lakói fogták össze - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az lovakat az utca lakói fogták össze, később egy fához kötözték a jószágokat. Három órakor a elvitte őket a tulajdonos. A kocsisnak nincs kötelező biztosítása, így az okozott kárt, mely jelentősnek mondható, a biztosító nem fizeti meg. A helyszínre érkező rendőrök megszondáztatták a baleset okozóját: a 1,1 ezrelék feletti alkoholszintet mértek, mely már erőteljes részegséget jelent. A lovaskocsiban több üres sörösüveget is találtak.  A kocsist a helyszíni ellátás után mentővel kórházba szállították. 

Az okozott károkat nem téríti meg a biztosító
Az okozott károkat nem téríti meg a biztosító - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
Az üléséből kiszédült az illuminált kocsis
Az üléséből kiszédült az illuminált kocsis - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
A Vasút utca lakói még nem tapasztaltak ilyet
A Vasút utca lakói még nem tapasztaltak ilyet - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Fotók: Röhrig Dániel

Vissza az előző oldalra