Megkezdődött az eXtremeMan nevezés!

Megjelent az eXtremeMan honlapján egy fénykép, melyen Flander Marci és Horváth Lilla a 2018-as finisheres mezeket viseli. Ez volt a hivatalos szignálja a nevezési időszak megnyitásának. Már közel 70-en jelentkeztek.

Ma délelőtt megjelent egy hír az eXtremeMan.hu-n, melyen a magyar hosszútávú triatlon két jeles képviselője a 2018-as versenyen célba érkezőknek járó pólót viseli. Többször is beharangozták az oldalon, hogy ez a fénykép lesz a hivatalos jelzése a nevezési időszak megnyitásának. Ma délelőtt a fotó kikerült, és ezzel hivatalosan is megkezdődött a nevezés a 28. Hosszútávú Triatlon Országos Bajnokságra, melyet július 28-án rendeznek meg. 

A regisztráció és a nevezési díjak változásokon mentek keresztül: mostantól online is lehet fizetni az OTP felületét igénybe véve. A nevezési irodát korábban rendszeresen ostromolták a versenyzők kérdéseikkel, türelmetlenül várva a nevezés megindulását. Sokan résen voltak: ma este hét óráig 67 név került fel a nagyatádi verseny nevezési listájára.

A díjaknál bizonyos kedvezményekben részesülnek a visszajáró, tősgyökeres eXtremeMan-ek: Minden nagyatádi egyéni nevező számára, aki 5x-ös finisher, 7x-es finisher, „Tízen Túliak Társasága” tag vagy „Húszat Hágó Huszár” tag, a kedvezményes nevezési díjból további 10 – 20 – 30 – 50 százalék kedvezmény jár. A nevezési díja ezenkívül tovább csökkenhet, ha valaki az eXtremeMan versenysorozat valamennyi állomásán részt vesz: Székesfehérváron, Kaposváron és Nágocson. A versenyhez közeledve, mondhatni a kapacitás telítődésével arányosan egyre drágulni fog a nevezés, összesen öt nevezési időszakot állapítottak meg a szervezők: az első, legolcsóbb etap február 15-ig tart. 

Mindenkinek jó felkészülést kívánunk!

Megosztás