Nyílt karateedzés Nagyatádon

Több, mint 60-an vettek részt az idei nyílt küzdőedzésen a Nagyatádi Karate Klub SE szervezésében. 7 város dojójából látogattak el városunkba azok a sportolók, akik új ellenfelekkel akarták összemérni az erejüket.

Siófokról, Nagykanizsáról, Marcaliból, és Pécsről is idelátogattak városunkba a karate küdősport űzői. 4. alkalommal rendezett a Nagyatádi Kyokushin Karate Sportegyesület nyílt edzőnapot. Természetesen a nagyatádiak szép számmal képviseltették magukat az erőpróbán, és közel 40-en érkeztek a környékbeli dojók sportolói is. A Bárdos iskola tornatermében zajlott a karateedzés.

Több, mint 60-an edzettek együtt
Több, mint 60-an edzettek együtt

– A rendezvény célja, hogy a saját sportklubjukban megszokott és kiismert ellenfelek helyett az ott megtanultakkal kiálljanak eddig ismeretlen ellenfelekkel is – magyarázta Leszkó Attila, a nagyatádi karate klub sportolója. Délelőtt 11 órakor kezdődött az edzés, melynek vezénylését József Kristóf végezte. 12:30-tól váltott fordulóban, másfél perceket „bunyózhattak” egymással a sportolók. A nyílt edzésen az országos bajnok, Lizák Richárd is részt vett. Nem egy sportoló derekát ékesítette a fekete öv. 

Aki nem izzadt, nem is erőlette meg magát
Aki nem izzadt, nem is erőlette meg magát

 

Megosztás