Sorozatos balesetek az utakon

Ahogy szaporodnak a hajnali és esti ködpárás foltok megyénkben, úgy növekszik az autóbalesetek száma is. Háromról is hírt kaptunk ma: igaz, a tegnapi ütközések és karambolok nem feltétlenül a ködös idővel függnek össze.

Kisodródott egy személyautó Kaposszerdahelynél. A település Kossuth utcájában hajtott árokba egy kistehergépjármű kedd délben, melyben csak a vezető utazott. A mentőszolgálat munkatársai a tűzoltó egység kiérkezése előtt kiemelte a könnyű sérültet az autóból. A kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd a műszaki mentő darujával kiemelték a sérült gépjárművet az árokból.

Villanyoszlopot döntött egy autó. Nekiütközött és kidöntötte azt egy személyautó Somogyfajszon, a Kossuth Lajos utcában kedd délután. A marcali hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést és biztosították a helyszínt. A mentők a jármű vezetőjét kórházba szállították.

Baleset az egyetemnél. Kaposvár, Guba Sándor utcájában két személygépjármű ütközött kedd délelőtt. Az eset során személyi sérülés nem történt. A kiérkező kaposvári tűzoltók védősugár fedezete mellett kéziszerszámokkal áramtalanította a sérült gépjárműveket rendőri biztosítás mellett. 

 

Megosztás