hirdetés
2019. Február 22, Péntek
Gerzson napja

Programok

Nyeső Mari koncert

Nyeső Mari különleges koncertjével várjuk kedves vendégeinket a

Időpont: 2019. Február 22. 19:00 - 2019. Február 22. 22:00
Belépő: fizetős

Az est vendége az Amazon Bloom. Jegyek elővételben 800 forintba, a helyszínen 1.000 forintba kerülnek. (érdeklődni a helyszínen lehet, vagy a (82) 553 320-as telefonszámon). Sok szeretettel várunk mindenkit!


Nyeső Mari zeneszerző, szövegíró, gitáros, énekes, Amerikában singer-songwriterként ismert alkotó és előadóművész egyben. 11 éves kora óta van színpadon. Saját dalaiból eddig 4 lemeze jelent meg, de néhány rádiójátékhoz, színházi előadáshoz is írt zenét zeneszerzőként. Gitárjátéka különleges: nylon húros gitáron játszik főként, amit inkább a klasszikus zenében használnak nálunk, de Marinál jazz, folk, rock, indiai zene is megszólal rajta. Koncertjein jellemző az interaktivitás, a közös játék a közönséggel. Dalszövegei általában több rétegűek, a felszíni gondolatok mögött mélyebb összefüggéseket is lehet felfejteni. Vannak rendkívül vicces dalai is, úgynevezett karakterdalok, amikben szerepjátékként békát puszilgat vagy táncórát vesz Béla tanár úrtól, vagy unott jazz-énekesnőként énekelget egy bárban. Dalai egyediek, rá jellemzőek, így műfajba nem sorolhatóak.
Nyeső Mari 1986-ban érettségizett az Ady Endre Gimnáziumban, előtte az 1. számú általános iskolába járt. A helyi zeneiskola diákja is volt: Kenedy Marika néninél tanult hegedülni.

Vissza az előző oldalra