hirdetés
2019. Február 22, Péntek
Gerzson napja

Programok

Farsangi mulatság Nagyatádon

Télbúcsúztató farsangi felvonulás Nagyatádon

Időpont: 2019. Március 04. 15:00 - 2019. Március 04. 19:00
Belépő: ingyenes

Sok szeretettel várjuk a kedves nagyatádiakat a hagyományos farsangi felvonulásunkra, mely 2019. március 4-én hétfőn délután 15 órakor kezdődik a kulturális központnál. Lesz zene, tánc, jelmezverseny, farsangi műsor, kiszebáb égetés és még sok érdekesség.

15 órától a Csillagszem Óvoda, Napvirág csoport gyermekeinek köszöntőjével kezdjük a programot, ez után az Árpád Fejedelem Általános Iskola és a Bárdos Lajos Iskola legügyesebb osztályai mutatják meg műsoraikat.
15.15 órakor zenés, jelmezes felvonulás indul a belvárosban. Közreműködik az Old Duó (Gyurókovics Tibor és Gálosi János) Amint a menet visszaért a kulturális központ elé, az Árpád Fejedelem Általános Iskola és a Bárdos Lajos Iskola másik két osztálya is bemutatkozik a nagyérdeműnek. Ezt követően a hagyományoknak megfelelően elégetjük és körbetáncoljuk a kiszebábot.
16.30 órától a Nagyatádi Óvónők színpadi műsorával várjuk az érdeklődőket a színházterembe. A darab címe: A királykisasszony cipellője.
17 órától zenés farsangi mulatságon szórakozhat közönségünk, ahol az Old Duó (Gyurókovics Tibor és Gálosi János) húzza a láb alá valót.

"Mindenkit meghívunk egy fánkra, illetve egy forró teára; nem mellesleg forralt bor is kapható lesz! Egyedi jelmezverseny értékes nyereményekkel! Akinek nincs saját jelmeze, az kap tőlünk egyet. A gyerekek trombitát és álarcot kapnak! Mindenkit sok szeretettel várunk! A programon való részvétel ingyenes."

Vissza az előző oldalra