Nike Air Max – a hírneve önmagáért beszél

A Nike egyik legnépszerűbb sportcipőcsaládja az Air Max. Mikor került forgalomba az első Nike Air Max modell? Minek köszönhetik ezek a lábbelik a világsikert? (X)

Minek köszönhető az Air Max sportcipőcsalád által nyújtott maximális kényelem? Miért különleges a Nike Air Max 95? Mutatjuk a válaszokat!

Nike Air Max – a világsikerű sportcipőcsalád

1987 óta találhatóak meg a világ sportcipőpiacán a Nike Air Max lábbelik. Hamar világsikerre tettek szert ezek a Nike-modellek, amelyek mindegyikére jellemző a maximális kényelmet garantáló kialakítás és a lenyűgöző formatervezés. A sportcipőcsalád egyik legnépszerűbb modellje a Nike Air Max 95, amely rendesen kitolta a brand lábbelijeinek határát. Ennél a változatnál a különleges légbuborékok a teljes talpon végigfutnak. A többi modellel ellentétben már nemcsak a hátsó részen van légtalp, hanem az elülső felén is.

Nike Air Max 95 – tökéletes illeszkedés és maximális kényelem

A Nike Air Max 95 megjelenését Sergio Lozano tervezte. Ez a lábbeli is tökéletesen illeszkedik a viselője lábához, megfelelően tartja azt. Továbbá maximális kényelmet biztosít, minden lépést élménnyé varázsol. Mindemellett lenyűgöző formatervezés, és megbízható minőség is jellemzi ezeket a lábbeliket. Jól szellőző, könnyen tisztítható anyagból készülnek, megbízható gyártási technológiával. Szinte elnyűhetetlen darabok, rendkívül strapabíróak, így hosszú éveken át megállják a helyüket. Napjainkban már nemcsak az egyes szubkultúrák körében népszerű ez a változat, hanem minden helyzetben megállja a helyét. A legtöbb szettet tökéletesen kiegészíti. Legyen szó sportos vagy sportosan elegáns stílusról, ez a lábbeli teljessé teszi az öltözéket. A Nike Air Max 95 különféle színekben megtalálható a FTSHP weboldalán. Természetesen az oldalon a Nike többi modellje is beszerezhető. Mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legideálisabb változatot, hiszen feltűnő, színes darabok és letisztult, egyszerű változatok egyaránt találhatóak a kínálatban.

(Szponzorált tartalom)

A fotó forrása: Foootshop.hu
A fotó forrása: Footshop.hu

Megosztás