243 millió forintból modernizálta nagyatádi üzletét a SPAR

Az üzletbe új grillpultot és önkiszolgáló pénztárakat is telepítettek. Áttekinthetőbb pékáru polc fogadja a vevőket, amelyhez az alacsony bútorokkal berendezett zöldség-gyümölcs részlegen keresztül lehet eljutni.

A két hónappal korábbi bezárást követően ma ismét megnyílt a nagyatádi Spar. 243 millió forintot fordított a kiskereskedelmi lánc az egység korszerűsítésére – tudatta mai sajtóközleményük. Ennek során az aktuális fogyasztói igényeknek és technológiai trendeknek megfelelően újították fel az üzletet.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. célja, „hogy a vevőközönségünk számára mindenhol modern, kényelmes és otthonos vásárlási élményt kínáljunk. Így került sor a nagyatádi áruházunk korszerűsítésére is” – mondta Maczelka Márk, kommunikációs vezető.

Nagyatád város és környékének lakói 2020. május 7-től kereshetik fel újra a szokott nyitvatartási időben a Korányi Sándor utca 21-23. szám alatti SPAR szupermarketet. A frissített bejárati homlokzatú üzlet belső elrendezését megváltoztatták, így a tágabb térérzetet biztosító eladótérben új belsővel és új bútorzattal – állványokkal és polcokkal – találkozhatnak a vásárlók. A belső tér a SPAR legújabb koncepciója szerinti kialakítást kapott: áttekinthetőbb, praktikusabb pékáru polc fogadja a vevőket, amelyhez a kényelmesebb vásárlást elősegítő, alacsony bútorokkal berendezett zöldség-gyümölcs részlegen keresztül lehet eljutni. Az üzletbe új grillpultot és önkiszolgáló pénztárakat is telepítettek.

A belső-somogyi fürdőváros korszerűsített üzletében – ahol 18 munkatárs gondoskodik a vásárlók kiszolgálásáról – csökkentett fogyasztású LED-lámpák és hűtők biztosítják az alacsony energiafelhasználást.

 

 

Megosztás