hirdetés
2023. Február 08, Szerda
Aranka napja

34. nyeremény: körtepálinka Szerző: Katona József | 2022-12-06 08:45:00 | Címkék: 5 éves, nyeremény, játék, atádhír, nagyatád

A 10 ezer forint értékű, fél liter körtepálinkát a Mocz és Társa Magánerdészet felajánlásának köszönhetően viheti haza a következő nyertesünk. A tegnapi szerencsést már értesítettük, őt 160 megfejtő közül sorsoltuk ki.

Mielőtt a következő kérdést feltennénk, röviden írunk a "játékszabályokról" és a nyeremények átvételének módjáról. A kérdést vagy rejtvényt minden nap (hétvégén is) délelőttönként tesszük fel külön cikkben.

Arra kizárólag a nyeremeny@atadhir.hu elektronikus címre küldött levélben lehet válaszolni, pontosabban azok vesznek részt a sorsoláson, akik így válaszolnak. 

Tehát: pl. a Facebookon hiába írja valaki oda kommentben a választ, az nem lesz érvényes, ő nem fog részt venni az aznapi sorsoláson. Az említett e-mail-címre mindig aznap éjfélig lehet beküldeni a megfejtést. Másnap reggel, kora délelőtt a helyes választ küldők közül sorsoljuk ki a nyertest. Őt egy válaszlevélben értesítjük erről, és küldünk számára egy kódot.

A nyertes a saját e-mail-címének és a kódnak a bemondásával veheti át a nyereményét.

Az ajándékok átvételének helye és ideje: az Atádhír (és az NVTV) szerkesztősége, Nagyatád, Nagy Imre tér 1., a kulturális központ épülete (bejárat a parkoló felől); hétköznaponként 8.30 és 15.00 óra között.

A tegnapi helyes megfejtés: Ki az a zenepedagógus, zongoraművész, aki megalapította és 40 éven át vezette a Nagyatádi Zeneiskolát (2019-ben Nagyatád Város Díszpolgára lett)? Kenedi Tibor.

És akkor jöjjön a mai feladvány! Íme:

Kiről szól ez az írásunk: Út az ötvösi cigánytelepről az RTL hírigazgatóságáig?

A nyeremény fél liter 2018-as Bosc kobak körtepálinka 10 ezer forint értékben a Mocz és Társa Magánerdészet felajánlásából.

Támogatóink: 

Aranykakas Étterem

Aranyszarvas Gyógyszertár

AtlasGym

Büttner Kft.

Centrál Caffe

DEH Kft.

DRV Zrt.

eXtremeMan Kft.

Éva Cipőbolt

Gold Soli

Horváth Dezső óraszervize

Komplex-Újpesti Gépgyár Zrt.

Konzumgres Kft.

Kamilla Apartmanház, Somogyudvarhely

Leves és Második Étterem

Mocz Tanya

Nagyatádi Fürdők

Nagyatádi Kulturális és Sport Központ

Novics Kft.

Nyomtatványbolt Nagyatád

Pap Ajándékbolt

Papp Halszaküzlet

Schwinn-Csepel Kerékpárszaküzlet

Sefag Zrt.

Silver Divatszalon

Soliver Ruházati Üzlet

Somogy Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Tide Üzlet

Tóparti csárda

Viridis-Pannónia Nonprofit Kft.

 

Vissza az előző oldalra