A Jókai utca felújítására pályázik a város Szerző: Katona József | 2018-04-18 10:23:40 | Címkék: útfelújítás, beruházás, képviselő-testület, aszfalt, nagyatád

Az útburkolat felújítása csaknem 30 millió forintba kerül, ennek a 75 százalékára nyújthat be pályázatot a város. A fennmaradó 7,5 millió forintot az önkormányzat biztosítja saját forrásból.

Az "Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések" című pályázati kiírásra készíti el a város a dokumentumokat. Ennek a pályázatnak a céljai között szerepel az önkormányzati tulajdonú belterületi utak, járdák és hidak felújítása. Vissza nem térítendő költségvetési támogatás igényelhető, az összege a lélekszámtól függ. ez Nagyatád esetében legfeljebb 30 millió forint lehet. 

A Jókai utca útburkolata felújításának az összköltsége csaknem 30 millió forint, ehhez 22,5 millió forint támogatást igényelhet az önkormányzat.  A saját forrás összegét most a költségvetésben elkülönítette a város. erről és a pályázat benyújtásáról is ma határozott a képviselő-testület.

Nagyatád, Jókai utca
Nagyatád, Jókai utca - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Vissza az előző oldalra