A nap legcukibb fotói: lógó fülű csöppségek! Szerző: Vránics Ildikó | 2018-04-26 10:49:23 | Címkék: kicsi, tavasz, apróság, tacsi, kölyök, nagyatád

Tavasszal számos állat kölykezik az ideális időjárási körülmények miatt. Ilyenkor számos imádni való csöppséggel találkozhatunk. Cikkünkben egy alomnyi nagyatádi tacsi kölyköt mutatunk be olvasóinknak!

Számos kultúrában a tavaszt az új élettel azonosítják. Nem csoda, hogy sokan az állatkölykök születését is erre az időszakra becsülik. Pedig, páldául a kutyáknál, egész évben születhetnek kölykök. Persze, a kellemes tavaszi meleg kedvezőbb a kicsiknek.

Stábunk az ősszel már készített egy videót a kutyatartás és -tenyésztés csínjáról-bínjáról. Az akkor bemutatott egyik gazdinál pedig pár hete jött a világra az újabb tacsi generáció. A csöppségekenek már mind van gazdija. Hamarosan ők is gyönyörködhetnek majd újdonsült társaikban.

Az apróságokról készült fotók minden bizonnyal meglágyítják olvasóink szívét is! (A képekre kattintva még több fotót megnézhetnek a kölykökről.)

A gazdinak szánt virággal hódít az egyik legifjabb kölyök
A gazdinak szánt virággal hódít az egyik legifjabb kölyök - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

"Kérem, ne fotózzanak!" Még a rövidre vágott fűben is el tud bújni az aprócska kölyök - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Anya és kölykei - Suzy szemmel tartja a kis rosszcsontokat
Anya és kölykei - Suzy szemmel tartja a kis rosszcsontokat - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Ha enni kell, hát, enni kell!
Ha enni kell, hát, enni kell! - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

"Kicsit szomorkás a hangulatom máma" - Persze, csak látszólag - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Köszönet a fotókért a tacsik gazdájának!

Vissza az előző oldalra