2020. Szeptember 21, Hétfő
Máté, Mirella napja

A téli rendkívüli időjárási helyzetek kezelésére készültek 2019-12-03 14:56:15 | Címkék: trefeli katalin, kormányhivatal, nagyatádi védelmi bizottság

Megtartotta ülését a Nagyatádi Védelmi Bizottság - tájékoztatott a megyei kormányhivatal. eszerint az ülés kiemelt témája a téli rendkívüli időjárási helyzetek kezelésére történő felkészülés volt.

A Nagyatádi Védelmi Bizottság ülésén dr. Trefeli Katalin elnök tett javaslatot a Helyi Védelmi Bizottság 2020. évi feladat- és pénzügyi tervére, továbbá az SZMSZ módosítására, amelyet a bizottság elfogadott - közölte a megyei kormányhivatal.

Az ülés kiemelt témája volt a téli rendkívüli időjárási helyzetek kezelésére történő felkészülés, amelyet a Barcsi Katasztrófavédelmi Kirendeltség, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Nagyatádi Városgondnokság előterjesztésében tárgyalt a bizottság.

Tájékoztatást kaptak a bizottság tagjai a Magyar Honvédség 2019. évi főbb gyakorlatairól, a Honvédelmi Katasztrófavédelmi Rendszerről és a katonai szervezetek, védelmi igazgatási szervek által tervezett felkészítési rendezvényeken való részvételről:  Fehér Gábor alezredes, a Somogy Megyei Védelmi Bizottság titkára beszélt ezekről.Vissza az előző oldalra