A zebrán ütötte el a gyalogost az autó

Az egyik nagyatádi gyalogátkelőhelyen történt a közlekedési baleset ma délelőtt. A sérült asszonyt a mentősök a helyszínen ellátták, egyelőre nem tisztázott, súlyos vagy könnyebb sérüléseket szenvedett-e.

Olvasóink beszámolói szerint a gépkocsi a Kossuth utca irányából közlekedett a Széchenyi téren 10 óra körül, amikor a nyomdához közeli gyalogátkelőhelyen ütközött a neki jobbról érkező gyalogossal. 

Egyes beszámolók szerint elütötte, más források szerint „csupán” ráment a lábára. Mindenesetre két rendőrautó és egy mentő is a helyszínre érkezett. Egyébként éppen a közelben voltak rendőrök, így őknagyon gyorsan ott is termettek. Úgy értesültünk, hogy a mentősök a helyszínen ellátták a gyalogos nőt, a sérüléseinek a mértékéről azonban nincsenek információink. 

Pedig éppen attól függően folyik majd a nyomozás: súlyos sérülés esetén bűncselekménynek minősül a tett, és mivel gyalogátkelőhelyen történt, akárelis tilthatják a vezetéstől a sofőrt. Ha könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet az áldozat, akkor csak szabálysértési eljárást indít a vétkes ellen közúti baleset okozása miatt a Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Megosztás