Ady kampány: nagy Hatással voltak a szavazókra a H-sok

A 11.H osztály győzelmével zárult a kampányhét és egyben a tanév is az Ady gimnáziumban. Az utolsó napon választottak diákigazgatót a tanulók és a tanárok. A szoros versenyben végül Vojkovics Gáborék osztálya nyert.

A 11.H osztály Hatás című kampányfilmje és a csapat egész heti teljesítménye végül meggyőzte a választókat, hogy Vojkovics Gábor a legrátermettebb a négy diákigazgató-jelölt közül. Bár a délelőtti vetélkedő feladataiban a 11.A osztály (élükön Hajdú Virággal) bizonyult a legjobbnak, és a végeredmény is nagyon szoros volt, a szavazatok száma alapján a H-sok nyerték meg a 2017/2018-as tanév diákigazgató-választását.

– Ennyire extázisban az elmúlt 17 évemben, amióta élek, még sosem voltam! Ennyire még semminek nem örültem, mint ennek a diadalnak. Az egész iskolának, a diákságnak, és persze a tanároknak nagyon köszönöm, azoknak, akik ránk szavaztak. – mondta az Atádhírnek Vojkovics Gábor az eredményhirdetés után.

Extázis: a 11.H örömünnepe az eredményhirdetés után
Extázis: a 11.H örömünnepe az eredményhirdetés után

Soha nem látott összefogással dolgozott a négy osztály a kampányhéten! Az itt szövődött barátságoknak és az együttműködésnek hála biztosan sokáig emlékeznek majd a diákok ezekre a napokra.

A délelőtt fergeteges hangulatban telt: az osztályok egymást buzdították, és remekül szórakoztak egymás szellemes és humoros produkcióin.

Fergeteges hangulat: a kampányoló osztályok közösen mulattak
Fergeteges hangulat: a kampányoló osztályok közösen mulattak

Több mint 20 éve minden évben megrendezik a kampányhetet. A hosszú évek során számos szabály változott, a modern technika kitágította a kampányfilmek készítésének lehetőségeit, a közösségi oldalak szélesítették a kampánytevékenység fórumait – egy valami mégsem változott meg soha: az Ady gimnázium Diákhete minden évben a legjobban várt esemény az iskola tanulóinak körében. Gyakran még az évekkel korábban végzett öregdiákok is visszalátogatnak a gimnáziumba azért, hogy láthassák az utódok kampányfilmjeit.

Megosztás