Bolondozó ballagók! Senki nincs biztonságban! Szerző: Herr Dávid | 2018-05-03 10:45:05 | Címkék: rúzs, ballagÁs, vÉgzŐs, bolond, kszc, szakképző, nagyatád

A KSZC Nagyatádi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának végzős diákjai a mai napon bugyuta, rikító öltözéket öltöttek magukra és ellátogattak az iskolákba gyerekeket riogatni. Rúzsszívekkel támadták le a járókelőket.

Régi hagyomány az úgynevezett bolond ballagás: ilyenkor középiskolák végzős diákjai az ünnyepélyes ballagási ceremónia komolyságának állítanak ellenpéldát: a "ballag már a vén diák" helyett bulinótákat énekelnek, a szép, rendezett sormenetel helyett cikornyás majommenetet mutatnak be a városban. Ilyenkor felkeresik az általános iskolákat, és az órák szünetei alatt velük bolondoznak: táncolnak, énekelnek, riogatnak, és az óvatlan diákok arcára piros rúzzsal szívecskéket rajzolnak - utóbbit az utcán menetelés közben is végzik, riporterünk is óvatlan volt, ő is kapott egy cseresznyeszagú rúzsfoltot a KSZC Nagyatádi Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának tanulóitól.

Nincs kegyelem! Riporterünket is megbélyegezték a bolond ballagók
Nincs kegyelem! Riporterünket is megbélyegezték a bolond ballagók - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Óvakodjunk, kedves olvasók, bármely utcasarkon összefuthatunk a bolond ballagókkal!

Cumisüveg, pizsama, sombrero, otthonka - a bolond ballagók egyenruhája
Cumisüveg, pizsama, sombrero, otthonka - a bolond ballagók egyenruhája - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
Jó hangulatban telt a menet
Jó hangulatban telt a menet - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Vissza az előző oldalra