hirdetés
2019. Július 18, Csütörtök
Frigyes napja

Boszorkányosan jó buli Szerző: Herr Dávid | 2019-02-09 15:08:01 | Címkék: jós, seprű, boszorkány, bál, nagyatád

Kártyából és kockából jósoltak a nagyatádi seprűlovasoknak! 10. alkalommal rendezték meg a Solar Hotelban a boszorkánybált.

Vicces ötletként indult az egész, szerettünk volna valami különleges csinálni még így farsang előtt, és ha már farsangkor amúgy is boszit égetnek, akkor előbb legalább vonuljanak fel! – meséli Tóth Sándorné „Manyi néni”, a bál ötletgazdája.

A bálon végre minden anyós megmutathatta, hogy a kedves öreg hölgy mögött vérbeli boszorka rejtőzik! Az idei volt a 10 alkalom, hogy a Solar Hotel aulájában maskarába bújva megtartották a boszorkánygyűlést. A délután igazi szeánsszal kezdődött: Mészáros Mária hivatásos jósasszony kártyából és kockából jósolt azoknak, akik a jövőjükre voltak kíváncsiak. Egy szertartással pedig, ahol a „kuncsaftot” asztalra fektették és a feje fölött karddal mágikus mozdulatokat végeztek, rontáslevételt is végeztek.

Munkában a jósnő
Munkában a jósnő - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
Seprűn lovagoltak a boszik
Seprűn lovagoltak a boszik - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

A vendégek közül csaknem 20 öltötték magukra a csúcsos kalapot és a vasorrot, köztük gyerekek is. A programok között szerepelt seprűlovaglás – és táncoltatás, bájitalok kóstolása (ami a keverők szerint egérfarkas borsikafű-koktél volt), varázsversek megírása és az est fináléjaként megválasztották, nem a legszebb, de legötletesebb boszorkaöltözék viselőjét. Az este táncmulatsággal végződött.

Fotók: Györke József

Vissza az előző oldalra