2020. Augusztus 11, Kedd
Zsuzsanna, Tiborc napja

Bravúros meccs és győzelem felnőtt női kéziseinknél 2019-12-01 17:52:00 | Címkék: női csapat, kézi, nagyatád, rkc, kézilabda

A téli szezon utolsó hazai meccsén a RKC női NB I/B csapata igazán izgalmas játékkal és győzelemmel örvendeztette meg a szurkolókat.

Szombaton állt hazai pályára utlojára ebben a szezonban az RKC női NB I/B csapata. Az atádiak ezúttal a Dorogi ESE-t fogadták a városi sportcsarnokban. A meccsen a hazaiak szépen kezdtek és meg is szerezték a vezetést. Majd a 16 perctől a dorogi lányok is belehúztak és elkezdék ledolgozni 4 gólos hátrányukat. A 19. percben már 7-7 találatott mutatott az eredményjelző mindkét csapatnál, majd a két együttes fej fej mellett haladt. Az első félidő a Dorog vezetésével zárult mindössze egy ponttal. A mérkőzés 30. percétől kiegyenlített küzdelmet és szép találatokat láthattak a nézők. A fordulópont a 39. percben Kovács Dorina 7 m-es bűntető dobása jelentette, ezzel együttesünknek sikerült kiszakadni az egyenlő állásból. Előnyüket folyamatosan tudták növelni, így az 54. percben 24-20 -ra vezettek a nagyatádiak. Végül izgalmas végjáték után az RKC 28-22-re megnyerte a Dorog elleni mérkőzést. Jelenleg a női kéziseink a tabella 8. helyét foglalják el. Jövő héten pedig még vár egy megmérettetés a lányokra, szombaton a Kozármisleny otthonában kell bizonyítaniuk.

- Úgy gondolom, hogy sikerült hazai pályán megmutatnunk, milyen értékeink vannak és egy kiélezett mérkőzésen, de egy jó szívvel és akarattal, meg egy jó gondolkodásmóddal sikerült nyernünk és ennek nagyon örülök -mondta Madarász Péter edző.

(Fotó: Röhrig Dániel)

Vissza az előző oldalra