Ékszervásárlás: amikor valami igazán különlegessel lepnéd meg

A legtöbb hölgy úgy gondolja, hogy nincsen szükség különösebb ürügyre, ha ékszert szeretne vásárolni, azonban van pár olyan neves alkalom, amikor az ajándékötletek között első helyen szerepelnek az ékszerek. (X)

Sőt, azt is mondhatjuk, hogy szinte már hagyománnyá válik az ékszervásárlás. Ilyen különleges alkalom lehet egy születésnap, egy házassági évforduló, a karácsony, esetleg a gyermek születése.

Egy szeretett családtagunk születésnapjának megünneplése tökéletes alkalmat kínál arra, hogy ékszert ajándékozzunk neki. Szerencsére a TimeStore az ékszervásárlásban is tud segíteni. Ha a születésnapra gondolunk, akkor az év minden hónapját egy kő is jellemzi, így érdemes lehet esetleg ezen a vonalon elindulni, de gondolhatunk kedvesünk kedvenc ékszerére is, vagy a ma oly divatos Pandora ékszerekre.

A következő neves alkalom a házassági évforduló, amely szintén már a hagyományok részévé vált. Ma már különleges formájú ékszereket is lehet vásárolni, amelyeket bizonyos évfordulókon el is várnak a hölgyek. Egy divatos karperec, egy különleges nyaklánc biztosan nagy sikert fog aratni. Amennyiben kedvesünk nem annyira rajong a hagyományos ékszerekért, akkor egy modern női karórát is ajándékozhatunk, amelyet biztosan viselni fog az év minden napján.

Gyermekek számára is vásárolhatunk ékszert, hiszen a nagyobbakat szintén meglephetjük egy különleges karórával, amely még praktikus is, hiszen, ha iskolás korú gyerekről van szó, akkor a nap minden percében pontosan tudja, hogy mikor kezdődik és ér véget a szünet, vagy hogy a szülők mikor érkeznek meg érte az iskolához, esetleg hány órára kell az edzésre odaérnie.

Sokunk számára örök dilemma, hogy ezüst vagy arany ékszert érdemes választani. Ez természetesen függ attól, hogy befektetésként is tekintünk az ékszerre, vagy csak kedvtelésből ajándékozzuk. 2021-ben több szakértő is azt jósolta meg, hogy az ezüst ára emelkedni fog, és ez 2022-re ez be is bizonyosodott. 2021-ben az ékszer iránti kereslettel kapcsolatosan 1,025 milliárd uncia bővülést jósoltak meg. Ezt a nemesfémet a feldolgozóipar is nagyra becsüli, hiszen például a neves Pandora ékszerek is ezüstből készülnek.

A Pandora ékszerek pár év leforgása alatt szinte ikonikussá váltak. Ma már nem sok hölgy mondhatja el azt, hogy nem vágyik erre a különleges ékszerre. A dán ékszerüzlet nagyon gyorsan világvezető globális ékszeripari vállalattá nőtte ki magát. Jelenleg már több mint 100 országban vannak jelen, így természetesen Magyarországon is elérhetők. Az 1982-ben megalakult céget Per Enevoldsen dán aranyműves és felesége alapította. Egy kis ékszerüzlettel indultak el Koppenhágában. A házaspár gyakorta utazott Thaiföldre, és innen importálták a különleges ékszereket. Mivel a kereslet egyre nőtt ékszereik iránt, így átálltak az ékszerek nagykereskedelmére. 1987-re már több éves nagykereskedelmi gyakorlatot tudhattak maguk mögött, és úgy érezték, hogy sokkal nagyobb helyre van szükségük. A vállalatnál ebben az időszakban elhelyezkedett egy tervező is, és innentől kezdve megkezdték a teljesen egyedi ékszereik gyártását. A sokak által kedvelt karkötővel 2000-ben léptek piacra Dániában. A karkörőre egyre nagyobb volt a kereslet, így 2023-ban terjeszkedésbe kezdtek, amely mind a mai napig nem állt meg. 2005-ben Gemopolisban, majd 2017-ben Lamphunban is megnyitották üzemeiket.

A TimeStore webáruházban nagyon sok Pandora karkötő közül választhatunk, amely bármelyik nemes alkalmon megállja a helyét. A karkötők mellett fülbevalókat, nyakláncokat, medálokat, gyűrűket, sőt a gyerekeknek még Disney ékszereket is vásárolhatunk. A Pandora karkötők különlegessége, hogy a kis charmokat, azaz más néven fityegőket folyamatosan lehet bővíteni és cserélgetni, így bármilyen alkalomról is legyen szó, ez a karkötő mindig hozzásegíti viselőjét a megújuláshoz. Jelenleg a TimeStore a Pandora ékszereket ingyen házhoz szállítja, így akár már most beszerezhetjük a következő jeles alkalomra ezt a csodálatos ékszerkülönlegességet. Egy biztos, hogy a megajándékozottnak hatalmas örömet fogunk vele szerezni. A Pandora ékszerekkel egyszerűen nem lehet melléfogni, ha egy hölgy megajándékozásáról van szó. A webáruház teljes kapacitással működik, és az árukészlet is folyamatosan bővül, megújul. Ha ékszervásárlás előtt állunk, akkor ide mindenképpen érdemes benézni. 

(Szponzorált tartalom)

 

Megosztás