Építik a KiK és a Jysk áruházát Szerző: Katona József | 2022-05-19 17:45:00 | Címkék: kik, áruház, beruházás, jysk, kivitelezés, nagyatád

A napokban fölállítják a kétezer négyzetméteres épület vasbeton vázát. A lakberendezési és a ruházati, háztartási üzletek parkolóinak és útcsatlakozásának a földmunkái is javában zajlanak Nagyatádon.

Az önkormányzat 54 millió forintért értékesítette 2020 őszén a beépítetlen telket egy pécsi ingatlanfejlesztő cégnek. Április elején kezdték el a kivitelezési munkálatokat a Szabadság és a Szarvas utca sarkán lévő 6750 négyzetméteres területen. 

Információink szerint napokon belül látványosabbá válik a beruházás: elkezdik fölállítani az épület vasbeton szerkezetét. Várhatóan június elején pedig a váz megkapja a szendvicspanel burkolatát, azaz, úgymond, elkészül a bezárása. 

A kétezer négyzetméter alapterületű áruház kb. egynegyedében kap majd helyet a KiK, háromnegyedében pedig a Jysk. Az átadás várható időpontját most azért lenne nehéz megmondani, mert akadozik idehaza az építőanyag-beszállítás, mindenesetre a jövő év eleje valószínűsíthető.

 

Vissza az előző oldalra