Felmérik a barnakőszén iránti igényt Nagyatádon

A hétvégén bejelentett hatósági áras tűzifa rendelet után a Belügyminisztérium most az önkormányzatok segítségét kéri: mérjék fel a lakosság barnakőszén szükségletét.

Nagyatád Város Jegyzője értesíti a lakosságot, hogy a Belügyminisztérium a kialakult gazdasági helyzet és az energiakrízis okán az önkormányzat közreműködését kéri a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igényes előzetes felmérésre.

Ennek érdekében Nagyatád Város Jegyzője kéri a széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosokat, hogy a barnakőszén szükségletüket 2022. szeptember 29-én 16 óráig jelezzék az erre a célra rendszeresített nyomtatványon.

A „Barnakőszén szükséglet előzetes felmérése” nyomtatvány 2022. szeptember 20. napjától átvehető a Nagyatádi Polgármesteri Hivatal (Nagyatád, Baross G. u. 9.) portáján, és letölthető Nagyatád Város honlapjáról.

A kitöltött nyomtatványt el lehet juttatni papír alapon a Nagyatádi Polgármesteri Hivatal portájának előterében lévő gyűjtőládába helyezéssel, vagy elektronikus úton, e-papír szolgáltatás igénybevételével, Nagyatád Város Önkormányzata címzett részére.

Azt még nem tudni, hogy egy háztartás hány mázsa barnakőszenet igényelhet, valamint azt sem, hogy ez mennyibe fog kerülni.

További információ a 82/504-517-es telefonszámon, valamint személyesen – ügyfélfogadási időben – a Polgármesteri Hivatalban (7500 Nagyatád, Baross Gábor u. 9.) kérhető.

depositphotos.com
depositphotos.com

 

Megosztás