Félpályás lezárás lesz Nagyatád központjában

Elkezdődik a nagyatádi városközpont zöldterületeinek felújítását célzó pályázat. Ennek keretében több, balesetveszélyessé vált fát is kivágnak a Széchenyi parkban. Emiatt április 7-én és 12-én is módosul a forgalmi rend.

Fejleszti az önkormányzat a Széchenyi park zöldterületét egy uniós pályázatnak köszönhetően. A fenntartható és környezettudatos megújítás során a park elöregedett, balesetveszélyessé vált fáit, köztük a park déli oldalán az úttest fölé benyúló öt juharfát is kivágják.

A biztonságos fakivágás lebonyolítása érdekében a forgalmi rend módosítása is szükséges az alábbiak szerint:

2021. április 7-én 9:00 órától 13:00 óráig a 681-es főközlekedési út nagyatádi átkelési részén, a Széchenyi tér Kossuth utca – Hunyadi utca közötti szakasz félpályás lezárása.

A kivágott fák és a lemetszett ágak aprítása és a darálék összegyűjtése, teherautóra pakolása a gépek helyszükségletéből adódóan, a park északnyugati oldalán található parkoló és útpálya használatával fog megvalósulni. Ebből adódóan

2021. április 12-én 8:00 órától 12:00 óráig a Széchenyi tér Zrínyi utca – Baross utca közötti szakaszát lezárják kivitelező szervezésében.

Fotó: Röhrig Dániel
Fotó: Röhrig Dániel

 

Megosztás