Félszáz versenyző között is helyt álltak a nagyatádi RG-sek

Ötven kiválló sportoló egy kategóriában: ennyien versenyeztek a múlt hétvégén a Ritmikus Gimnasztika Vidékbajnokságán. A 9 nagyatádi versenyző ismét a legjobbak közé küzdötte, jobban mondva tornázta be magát.

A verseny első napján máris sikerekkel kezdtek a kicsik. Kolics Holli összetett eredményben karika gyakorlatával az első helyen végzett. Vlasics Zorka szabad bemutatója aranyérmet érdemelt a szigorú bíráktól. Zorka és Németh Maja csapatversenyben is jól szerepelt, így mindkét sportoló ezüstéremmel büszkélkedhet. Nagy Melissza a vidékbajnokságot az 5. helyen zárta összetett eredményben és csapatversenyben is. Utóbbiban Grózner Alexa és Nagy Loretta is a dobogó 3. fokára állhatott fel.

A pénteki éremeső után a szombat is szép eredményeket hozott a lányoknak. A második versenynapon Németh Szonja valósággal tarolt, hiszen csapattal első, buzogány gyakorlatával az második helyen végzett, karika gyakoratával pedig a bronzérmet szerzett. Összesített eredményben pedig ezüst éremmel jutalmazták.

A bajnokság utolsó napján Buzás Natasa a rendkívül erős mezőnyben az előkelő 15. lett. Horváth Boglárkának pedig sikerült még vasárnap is újabb érmet bezsebelnie, méghozzá egy ezüstöt.

Az edzők külön örömére szolgál, hogy a lányok a rengeteg versenyző közül, minden versenynapon a dobogóról mosolyoghattak.

 

Megosztás