hirdetés
2019. Június 17, Hétfő
Laura, Alida napja

Forgalomellenőrzés három helyen is! Szerző: Herr Dávid | 2019-01-10 15:15:15 | Címkék: traffipax, kadarkÚt, trafi, lábod, sebesség, nagyatád

Most kaptuk egyik olvasónktól az információt, hogy Nagyatádon, Lábodon és Kadarkúton is rendőrautók ellenőrzik a forgalmat.

Kadarkút felé haladva óvatosan közlekedjünk - ugyanis Nagyatád határában a körfogalomnál rendőrök figyelik a városba ki-és bellépő forgalmat. Lábod kivezető szakaszán pedig forgalomellenőrzés zajlik - jelezte felénk az egyik olvasónk. És ha ez nem lenne elég, Kadarkúton traffipax kamerát állítottak fel a gyorshajtók lefülelésére. Arról nincs pontos információnk, hogy sebességellenőrzés és forgalomellenőrzés is történik, mindazonáltal semmiképp ne induljunk el otthonról szabálytalan berendezésű autóval, kössük be az öveket, legyenek nálunk a szükséges dokumentumok és persze ne közlekedjünk gyorsan! És természetesen ezek érvényesek azokra az esetekre is, amikor nincs ennyi rendőr az utakon, de most a borsos csekkek elkerülése végett külön tájékoztatjuk kedves olvasóinkat. 

Vissza az előző oldalra