hirdetés
2023. Február 02, Csütörtök
Karolina, Aida napja

Gyógyfürdőfejlesztés: itt vannak a részletek! Szerző: Katona József | 2017-12-08 14:42:30 | Címkék: fejlesztés, bővítés, gyógyfürdő, nagyatád

Mindent felülmúló érdeklődés övezte a nagyatádi gyógyfürdő fejlesztésének látványtervét bemutató videót és rövid írást: több mint 6300 elérés és 34 megosztás a Face-n. Most igyekszünk néhány további részlettel szolgálni.

Az Atádhíren éppen 227 kedvelésnél tart ez a tartalom. Vagyis újra foglalkoznunk kell vele, hogy valamelyest kiszolgáljuk a látogatóink érdeklődését. Íme néhány részlet, amit még megtudtunk, illetve a témáról készített mozgóképes riport!

Évente mintegy 45-46 ezer látogatója van a fürdőnek. Ebből a gyógykezeléseket is igénybe vevők száma több mint 20 ezer fő. Ezt szeretné megduplázni a város a fejlesztéssel.

- Több mint 500 négyzetméterrel bővítjük a létesítményt. Négy új medencét építünk, amelyben élményelemek lesznek, gyermekmedence is létesül. Vagyis a családosok számára szeretnénk még sokkal vonzóbbá tenni a nagyatádi fürdőt  - mondta Ormai István polgármester.

Az öltözők nagyságát a másfélszeresére növelik.

A beruházás mintegy 500 millió forintba kerül, és hazai forrásból számít rá a város.

Vissza az előző oldalra