Halálos tűzeset történt ma Nagyatádon

Egy összeégett holttestet találtak a tűzoltók egy jánosmajori leégett házban oltás közben a kora esti órákban. Az itt élők szerint egy idős, hajléktalan férfi élt az ingatlanban évek óta.

17 óra előtt nem sokkal érkezett a bejelentés a tűzoltókhoz, hogy egy jánosmajori ház ablakaiból lángok csaptak fel. A tűz a mintegy 80 négyzetméteres ingatlan egészében pusztított. A 68-as elkerülő úttól mintegy másfél kilométerre található épülethez a nagyatádi és a barcsi hivatásos tűzoltók vonultak ki három szerkocsival. 13-man dolgoztak a lángok megfékezésén, az oltási munkálatok közben egy felismerhetetlenségig elszenesedett holttestet találtak.

Bár a személyazonosságát egyelőre nem sikerült megállapítani, de a helyiek szerint egy 70 éves hajléktalan férfi élt a házban, melynek tulajdonosai már rég elhaláloztak, vélhetően már a magyar állam tulajdonába került az ingatlan. Az itt élők elmondása szerint a férfi a nyugdíjából és kisebb alkalmi munkákból tartotta el magát, többnyire önellátó volt. A ház az útról nehezen látható, mivel teljes mértékben elterebélyesedett akácos vette körbe. Az oltási munkáltok jelenleg is folyamatban vannak, a rendőrség emberei is a helyszínen tartózkodnak.

Megosztás