hirdetés
2019. Július 22, Hétfő
Magdolna napja

Havonta 300 járóbeteg várja, hogy megoldódjon a kórház CT-finanszírozása Szerző: Herr Dávid | 2019-05-15 09:00:46 | Címkék: nagyatádi kórház, diagnosztikai labor, beteg, finanszírozás

Rövidesen megoldódik a nagyatádi járóbeteg ellátás CT-vizsgálatainak finanszírozása - ezt ígérte az egészségügyért felelős államtitkár az öt hónapja elkészült diagnosztikai labor ügyében a Nagyatádi Kórházban. Videóval!

Hétfőn hivatalosan is átadták a dr. Verkman Simon nagyatádi radiológusról elnevezett CT diagnosztikai labort. A Nagyatádi Kórház ellátási területéhez tartozó három járásban havonta 300 járóbeteget utalnak be CT-vizsgálatra. Őket még mindig főleg Kaposvárra küldik tovább. A nem sürgős esetekben a várólista akár 3 hónap hosszú is lehet. Ez a várakozási idő csökkenne jelentősen a  nagyatádi járóbeteg ellátás CT-vizsgálatainak finanszírozásával.

A CT jelentős minőségi fejlődést hoz Dél-Somogy egészségügyébe - mondta a polgármester
A CT jelentős minőségi fejlődést hoz Dél-Somogy egészségügyébe - mondta a polgármester - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
Rövidesen megoldódik a járóbeteg ellátás CT vizsgálatainak finanszírozása - mondta az államtitkár
Rövidesen megoldódik a járóbeteg ellátás CT vizsgálatainak finanszírozása - mondta az államtitkár - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
A CT átadása - Szászfalvi László országgyűlési képviselő, Szili Katalin miniszterelnöki megbízott, dr. Pósa István a kórház igazgatója, Prof. Dr. Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár és Ormai István polgármester együtt vágták át a szalagot
A CT átadása - Szászfalvi László országgyűlési képviselő, Szili Katalin miniszterelnöki megbízott, dr. Pósa István a kórház igazgatója, Prof. Dr. Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár és Ormai István polgármester együtt vágták át a szalagot - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
A plébános megáldotta a CT berendezést
A plébános megáldotta a CT berendezést - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Fotó: Röhrig Dániel

Vissza az előző oldalra