hirdetés
2022. December 01, Csütörtök
Elza napja

Idősek Karácsonya Szerző: Herr Dávid | 2017-12-20 17:34:01 | Címkék: nyitnikék, idősek, karÁcsony, nyugdíjas, néptánc, nagyatád

800 ajándékcsomaggal kedveskedtek Nagyatád időskorú polgárainak. Az Idősek Karácsonyán idén is színes programmal készültek a nyugdíjasok számára.

hirdetés
Sokan vettek részt az ünnepségen
Sokan vettek részt az ünnepségen - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

December 20-án a Városi Sportcsarnokban az önkormányzat jóvoltából ismét megrendezték az Idősek Karácsonya műsorestet.A rendezvényen a Bárdos Lajos iskola diákjai, az iskola hangszeres kamaracsoportja, a Nyitnikék Óvoda gyerekei, és a Vadvirág Néptánccsoport léptek fel.

A néptánc különösen nagy sikert aratott
A néptánc különösen nagy sikert aratott - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az óriási fenyőfa díszeit a cérnagyár munkásai készítették. Városunk szépkorú polgárainak szánt programon Ormai István polgármester mondott köszöntőbeszédet. – A karácsonyt várjuk, Jézus születését, hiszen vele született meg a szeretet is. Örülök, hogy ilyen sokan jöttek el, mert így kifejezik az együvé tartozást. Azt kívánom valamennyiüknek, hogy őrizzük az értékeinket, vigyük tovább azt a szellemiséget, amit Nagyatádon az egymásra figyelés, egymás megbecsülése jelent – mondta a polgármester beszédében.

A műsor végén a megjelent idősek ajándékcsomagot is kaptak, összesen mintegy 800 csomagot állított össze az önkormányzat erre a célra.

Vissza az előző oldalra