Időszakos vízhiány lesz két utcában

Nagyatádon október 4-én és 5-én reggel 8 és délután 3 óra között az ivóvízhálózat fejlesztési munkáit végzi a DRV, emiatt nyomáscsökkenés, időszakos vízhiány fordulhat elő.

Nagyatádon a Gyár utcát a Mező utca kereszteződéstől a Gyár utca 69-ig, valamint az Eperjesi utcát a Mező utca kereszteződéstől a Gyár utca Mező utca kereszteződésig érintően

 

2022. október 4-én és 2022. október 5-én

8.00-15.00 óra között

az ivóvízhálózat fejlesztési munkáit végzi a DRV, melyek következtében a felsorolt utcákban nyomáscsökkenés, időszakos vízhiány fordulhat elő.

A munkálatok alatt az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz a vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá válhat. Egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő – írta közleményében a szolgáltató.

A tájékoztató szerint a DRV Zrt. kiemelt figyelmet fordít a szolgáltatott ivóvíz megfelelő minőségére, amelynek fenntartásához a vezetékek karbantartása, fejlesztése, mosatása, fertőtlenítése is elengedhetetlen. Az ezzel járó esetleges kényelmetlenségekért a lakosság megértését kérte a szolgáltató.

További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV-infovonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

Depositphotos
Depositphotos

Megosztás