Időszakos vízhiány, nyomáscsökkenés lesz két hónapig

Hétfőtől a nagyatádi ivóvízhálózat szivacsos mosatását végzi a DRV egészen szeptember közepéig. Zavarossá válhat a víz, de a szolgáltató szerint iható, a „szabványoknak megfelelő” marad. Az utcák sorrendjét is mutatjuk.

Ütemezetten végzi a DRV Zrt. az ivóvízhálózat mechanikai tisztítását. A munkálatok következtében az érintett utcákban ivóvíz-zavarosodás, nyomáscsökkenés, időszakos vízhiány fordulhat elő, írták a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben.

A szivacsos mosatás július 4-én, jövő hétfőn kezdődik, és szeptember 17-ig tart, reggel 8 és délután 4 óra között.

A munkálatok alatt az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz a vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá válhat. Egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő

– fogalmaz a közlemény, hozzátéve: a DRV Zrt. kiemelt figyelmet fordít a szolgáltatott ivóvíz megfelelő minőségére, amelynek fenntartásához a vezetékek mosatása, fertőtlenítése is elengedhetetlen. Az ezzel járó esetleges kényelmetlenségekért a lakosság szíves megértését kérik.

Munkatársaik az érintett felhasználókat szórólapok kihelyezésével tájékoztatják az ütemezett mechanikai tisztítás időpontjáról, írták. Erről mellékeltek egy ütemtervet is.

További információ a hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV-infovonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával, zárta közleményét a szolgáltató.
Megosztás