2020. Augusztus 11, Kedd
Zsuzsanna, Tiborc napja

Ilyen volt az áradás - naponta tízezrek látogattak az Atádhírre Szerző: Katona József | 2020-07-30 18:11:00 | Címkék: fotó, felvétel, videó, olvasók, árvíz, nagyatád

Köszönet olvasóinknak az árvízhelyzetben küldött információkért, fotókért és videókért. Minden eddigi rekordot messze meghaladóan sikerült tájékoztatnunk Önöket az elmúlt napokban.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden olvasónknak, ugyanis rengeteg fotót és videót kaptunk Önöktől. Az annál is több információról nem is beszélve. Nem kis részben olvasóinknak köszönhetjük, hogy annyira hatékonyan, részletesen és naprakészen (vagy inkább "órakészen") tudtuk tájékoztatni Nagyatád, Segesd, a járás és a környező települések lakosságát a hétvégén. 

Ezt csupán egyetlen adattal támasztjuk alá: vasárnap 37 ezer 157 egyedi látogatója (felhasználója) volt az Atádhírnek, akik 99 ezer 373 oldalt töltöttek le.

Az alábbi felvételeket (fotókat és videókat) ízelítőül tesszük közzé: Dergeczné Szabó Bernadett-től, Ormai Bálinttól és Náray Levitől kaptuk köszönettel.

Vasárnap Nagyatád madártávlatból
Vasárnap Nagyatád madártávlatból - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
A leszakadt Rinya-híd
A leszakadt Rinya-híd - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
Így öntötte el a víz szombaton Segesdet
Így öntötte el a víz szombaton Segesdet - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

Vissza az előző oldalra