Ingyenes koncertek a hétvégén, jön a Fonogram-díjas Biga is

Nagyatádon ismét koncertsorozatot szervez a Magyar dal napja alkalmából a kulturális központ. Az előadások pénteken este kezdődnek, és vasárnap este a Sztárban sztár és A dal döntősének a fellépésével zárulnak.

Heincz Gábor eddigi legnagyobb slágere a DR BRS és Varga Viktor közreműködésével készült Koccintós (2019.) mára meghaladta a 20 milliós megtekintést, az országos rádiójátszási listák aktív szereplője, és, persze, minden buli elengedhetetlen kelléke. Bigának a hazai ismertséget a Dal című műsor hozta meg 2012-ben. Az Eurovíziós dalverseny hazai válogatóján „Learning to let go” című dalával bejutott a legjobb négy közé. Ez a dal abban az évben az év legjátszottabb rádióslágere lett határon innen és túl. 2018 márciusában Gátlás sztriptíz c. nagylemeze modern pop/rock kategóriában Fonogram-díjat nyert. Saját oldalán így írnak róla: „élő koncertjein a tőle megszokott zeneiséggel, és kivételes tehetségű zenekarával interpretálja legjobb dalait.” Bigának vasárnap este, az Acoustic Classroom 18 órakor kezdődő fellépését követően tapsolhat a nagyatádi közönség a kulturális központ előtt (rossz idő esetén a házban).

Azonban már holnap, azaz pénteken este kezdődnek a koncertek. 18 órakor a Pizza Doloban élvezhetjük a Children of Medics zenéjét, Gara Bella és társai szórakoztatják a résztvevőket. A koncertsorozat szombati első fellépője a WhyNot zenekar, akiket 17 órától a Hotel Solarnál hallgathat meg a közönség. Szintén szombaton, 19 órakor pedig a Woodpecker zenél a kulturális központ előtt.

Mindegyik koncertre ingyenes a belépés. A részleteket programajánlónkban találják.

Kedvcsinálónak pedig itt a Koccintós:

Megosztás