hirdetés
2022. December 01, Csütörtök
Elza napja

Iskolakezdési csomagot kapott Nagyatádon 186 hátrányos helyzetű tanuló Szerző: Katona József | 2020-09-01 08:31:00 | Címkék: csomag, fertőtlenítés, tanévkezdés, iskola, nagyatád

Komplett tanévkezdési csomagot kaptak a diákok, amely a tankönyvön kívül mindazt tartalmazza, amire szükségük lehet. A segítség a Kaposvári Tankerületi Központ pályázatának köszönhető.

hirdetés

A Bárdos iskolában 113, az Árpádban pedig 73 hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermek szülei vehették és vehetik még át a napokban a csomagot. A komplett tanévkezdési ajándékban tolltartó, körző, íróeszközök és füzetek vannak, méghozzá jó minőségűek. Ezeket a Kaposvári Tankerületi Központ állami pályázatának köszönhetően kaphatják meg a tanulók.

A két nagyatádi általános iskolába 858 diák jár ebben a tanévben. Vagyis minden negyedik-ötödik gyermek részesül a támogatásban.

Egyébként a nagyatádi iskolákban gőzerővel készültek a mai tanévkezdésre: alaposan kitakarították és fertőtlenítették az épületeket, a tantermeket és a mosdókat. Az intézmények bejáratánál elhelyezték a figyelmeztető feliratokat: a szülők csak a bejáratig kísérjék gyermeküket, csak előzetes időpont-egyeztetést követően lépjenek be az iskolába.

Fertőtlenítik a Bárdos iskolát
Fertőtlenítik a Bárdos iskolát - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

 

Vissza az előző oldalra