Ismét határvédőket toboroznak

Ismét várják azok jelentkezését, akik érzik magukban az elhivatottságot a magyar határok megvédésére. A „Határvadász” elnevezésű toborzóprojekt következő állomásai Tab, Kaposvár és Nagyatád lesznek.

Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdetett a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába járőrtárs pozícióra. Korábban több alkalommal is felálltottak toborzóstandokat a Somogyban. A megyei toborzócsoport tagjai az alábbi helyszíneken és időpontokban várják legközelebb a képzés iránt érdeklődőket:

2018. április 17-én 10 óra és 14 óra között Tabon, a Munkaügyi Központ épületében;

2018. április 18-án 12 óra és 16 óra között Kaposváron, a Plázában;

A cirkusz Nagyatádra látogatása előtti napon, 2018. április 19-én 10 óra és 14 óra között városunkban, a Munkaügyi Központ épületében.

Akik ellátogatnak a toborzócsoport standjához, a hivatásos szolgálattal kapcsolatban részletes felvilágosítást kapnak, illetve tájékoztató csomagokat vehetnek át. A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várják. A határvadász-képzésre vonatkozóan pedig további tájékoztatás található a rendőrség honlapján.

 

 

Megosztás