hirdetés
2023. Június 06, Kedd
Norbert, Cintia napja

Itt lesznek lezárt utcák és elterelések vasárnap Szerző: Katona József | 2018-04-27 15:24:09 | Címkék: futófesztivál, maraton, lezárások, nagyatád

Kilenc utcát érint és két csomóponton is forgalomelterelés lesz 29-én: Nagyatád Maraton futóversenyt rendez a Rinyamenti KC a városban. Mutatjuk, hol számítson közlekedési nehézségekre.

hirdetés

Az alábbi közterületeket érinti a korlátozás: Szent István park - versenyközpont; Temesvári utca; Kolozsvári utca; Szabó Dezső utca; Kossuth utca; Széchenyi park és tér környéke; Hunyadi utca; Zrínyi utca; Aradi utca. Itt térképen is megnézheti.

A verseny 10.00-től 15.00 óráig tart, Ön ez idő alatt rendőrök, polgárőrök és önkéntesek segítségével tud esetlegesen közlekedni a részlegesen vagy teljesen lezárt útszakaszokon.

A verseny rendezői az Atádhír kérdésére azt tanácsolták: amennyiben Ön szeretné elhagyni a várost, kérik, hogy azt a verseny kezdete előtt tegye meg, ha van rá lehetősége. Így Ön is nyugodtabban utazhat és a sportolók is zavartalanabbul futhatnak. A rendezők a lakosság megértését előre is köszönik!

Itt lesznek lezárt utcák és elterelések vasárnap
Itt lesznek lezárt utcák és elterelések vasárnap - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Vissza az előző oldalra