Jön az őszi lomtalanítás ideje

A családi- és a társasházak elől is ugyanakkor szállítják el a lomot. A szolgáltató azt kéri, a kisebb méretű lomhulladékot zsákban vagy dobozban helyezzük ki, hogy ne szóródjon szét.

A Viridis-Pannonia Nonprofit Kft. felhívja a lakosság figyelmét, hogy a lomtalanítás során kizárólag nagydarabos, azaz a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó lomhulladék kerül elszállításra, tehát a lom továbbra sem tartalmazhat háztartási hulladékot, építési törmeléket, kerti hulladékot és faágat, autógumit, elektronikai hulladékot (pl: hűtőszekrény, televízió), illetve veszélyes hulladékot (pl: festék, gyógyszer, vegyszer).

Azt is jelezték, hogy egy helyről csak egy alkalommal szállítanak el lomhulladékot. És kizárólag azon ingatlan elől, amelynek tulajdonosa az ingatlanra vonatkozóan a rendszeres hulladékelszállítást nem szünetelteti, illetve nem rendelkezik hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjhátralékkal. A családi házas ingatlanokról háztartási mennyiségben keletkezett (maximum 3 m3) lomhulladékot szállítanak el.

A lomtalanítás időpontja:

2022. október 14. péntek, Déli városrész

2022. október 15. szombat, Északi városrész

A plusz lomhulladék díjmentes átvételére Cégcsoportunk lehetőséget biztosít szintén maximum 3 m3 mennyiségig kizárólag 2022. november 5. (szombat) napján az alábbi gyűjtőponton (telephelyünkön) és az alábbi nyitvatartási időben: 7500 Nagyatád, Szarvas u. 2532. hrsz. (07:30-13:00 óra között).

A szolgáltató kéri a lakosság együttműködését környezetünk tisztaságának megóvásában.

Megosztás