Jövő héten folytatódnak az aszfaltozások Szerző: Katona József | 2021-11-26 09:49:00 | Címkék: kerékpárút, aszfaltozás, rinya-híd, nagyatád

Tegnap a Rinya-híd környékén aszfaltoztak, de nem csak a leendő biciklis sávot, hanem az egész pályaszerkezetet. A jövő héten több helyen is folytatódik a nagyatádi kerékpárút építése.

A 681-es számú főközlekedési út Árpád utcai csomópontjától a Malomárok hídjának a keleti hídfőjéig új aszfaltréteget kapott a  szakasz teljes pályaszerkezete. Tegnap este fél 9-kor átadták a forgalomnak az utat.

- Köszönjük a lakosság példamutató tütrelmét - mondta Novics Péter a kivitelező vállalkozás nevében. - A jövő hétt elején, ha az időjárás engedi, akkor a Hunyadi utca déli pályaszerkezetének az elmaradt aszfaltozásával folytatjuk a munkát. A jövő hét második felében a Dózsa György utca aszfaltozása lesz.

Az ügyvezető hozzátette: az önkormányzat tegnap megrendelte tőlük a Spar és a Korányi utca csomópontjában lévő csőtörés utáni helyreállítás aszfaltozását, amire ígéretet tettek, és a jövő héten az is elkészül.

Aszfaltoznak a Rinya-hídnál. Fotó: Röhrig Dániel
Aszfaltoznak a Rinya-hídnál. Fotó: Röhrig Dániel - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Vissza az előző oldalra