Kátyúkat javítanak a városban

Átmenetileg lelassulhat a forgalom Nagyatádon: a 681-es úton a Magyar Közút N. Zrt. munkatársai kátyúkat javítanak ki. Az aszfaltozott útszakaszokon átmenetileg egysávos a közlekedés.

Ütemezett javítómunkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. nagyatádi mérnöksége a város több pontján. A Hunyadi utcában és a Széchényi téren közlekedők több helyen is találkozhattak mobiltáblákkal, melyeket a frissen aszfaltozott útszakaszoknál helyeztek ki. A javítás során a megrepedt útfelületet felmarják, és forró aszfalttal töltik fel a kátyút. Ennek megszilárdulási és hűlési ideje több óra, ezért erre az időre elterelik a forgalmat.  

Tegnap egyebek között a Széchényi téren találkozhattunk ezzel, ma pedig a Hunyadi utca egyik sávján dolgoznak. A következő hetekben sorra kerül a nyomda előtti gyalogátkelőhelynél tönkrement útburkolat, illetve a taranyi elágazásnál található zebra körüli terület.

A nagyatádi mérnökség hatáskörébe összesen 420 kilométernyi dél-somogyi útszakasz tartozik. Ennek karbantartása az elhasználódás miatt folyamatos munkát jelent.

Fotók: Röhrig Dániel

Megosztás