hirdetés
2022. Augusztus 12, Péntek
Klára napja

Ketten sérültek a központban történt karambolban Szerző: Katona József | 2018-04-13 12:43:59 | Címkék: baleset, rendőrség, sérültek, helyszínelés, karambol, nagyatád

Jelenleg rendőri irányítás mellett halad a forgalom Nagyatád belvárosában, ahol percekkel ezelőtt két autó ütközött össze a jelzőlámpás kereszteződésben. A mentők két könnyű sérültet szállítottak kórházba.

Még tart a helyszínelés a Baross és a Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésében, útlezárás nincs, a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

A szemtanúk beszámolói szerint a két személygépkocsi a zöld jelzésnél ütközött össze: az egyik, a kanyarodó autó nem adta meg az elsőbbséget az egyenesen haladónak. A szürke Hyundai-ban egy házaspár utazott a kisgyermekükkel, szerencsére ők jól vannak. A fekete Citroen két utasa sérült meg könnyebben. A helyszínre érkező mentők őket ellátták, illetve kórházba szállították a rendőrség tájékoztatása szerint. A megyei kapitányság sajtószolgálata megerősítette: az elsőbbség meg nem adása miatt következett be az ütközés.

Nem adta meg az elsőbbséget
Nem adta meg az elsőbbséget - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Vissza az előző oldalra