Kié ez a kerékpár?!

A Nagyatádi Rendőrkapitányság egy lefoglalt kerékpár gazdáját keresi. Még nem érkezett hozzájuk bejelentés amiatt, hogy a biciklit gazdája hiányolná. A rendőrök arra kérik a tulajdonost, jelentkezzen náluk személyesen!

Valószínűleg még ősszel lophatták el a Korányi utcából azt a kerékpárt, amelynek most a gazdáját keresik a nagyatádi rendőrök. A tulajdonos nem jelentette a helyi hatóságnak, hogy hiányolná járművét. Ennek ellénére talán hazakerülhet a bicikli. A rendőrség azt kéri, ha valaki ráismer a mellékelt képen a saját kerékpárjára, az jelentkezzen személyesen a nagyatádi kapitányságon!

Az alábbiakban olvasható a hivatalos közlemény:

„A Nagyatádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 14050/529/2017.bü számon büntetőeljárást folytat lopás vétség és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismert tettesek ellen. A nyomozás során lefoglalásra került egy darab kék színű, női vázas, elől kosárral, hátul csomagtartóval és sárvédővel ellátott, Dual Mounty feliratos kerékpár, melynek alvázszáma: A097051847. A kerékpárt feltehetően 2017. év 11. hó 08. napon 16:00 órát követően tulajdonította el az elkövető, a Nagyatád Korányi Sándor utca 21. szám alatti Spar áruház elől. A fenti lopás miatt hatóságunkhoz bejelentés a mai napig nem érkezett.
Kérjük a mellékelt fényképen lévő kerékpár tulajdonosát, jelentkezzen személyesen a Nagyatádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán (7500 Nagyatád, Zrínyi utca 7. szám), vagy telefonon az ügy előadójánál, a 82-553-210 /5538-as melléken.”

Kérjük kedves Olvasóinkat, megosztásaikkal segítsenek, hogy a felhívás mielőbb eljusson a kerékpár eredeti tulajdonosához!

Megosztás