Kiírják a közbeszerzést a jánosmajori út kivitelezésére Szerző: Katona József | 2022-09-19 08:55:00 | Címkék: beruházás, közbeszerzés, jánosmajor, út, nagyatád

80 millió forint támogatást nyert a nagyatádi önkormányzat a több mint 3 km hosszú ún. kiserdei út szilárd burkolattal való ellátására. A képviselők ma döntöttek a kivitelező kiválasztását célzó közbeszerzés kiírásáról.

Európai uniós pályázaton nyert a város támogatást a külterületi földút felújítására. 5 méter szélességben korszerűsítik a  több mint 3 km hosszú jánosmajori utat. Ún. makadám út készül hengerelt dolomitból a megfelelő vízelvezetéssel és a padka felújításával. A korszerűsítésnek köszönhetően az út teherbírása megnövekszik. A zúzottköves pályaszerkezet a várostól a terület északi lakott részének a határáig húzódik.

A képviselő-testület döntése nyomán elindítják a közbeszerzési eljárást, amelynek a végén kiválasztják az építési beruházás kivitelezőjét. A kiírás szerint a beruházás befejezésének határideje jövő év május vége.

Korábbi felvétel
Korábbi felvétel

 

Vissza az előző oldalra