Koccanás a posta előtt! Szerző: Herr Dávid | 2019-10-08 08:29:28 | Címkék: reggel, baleset, koccanás, törmelék, baross, október, posta, nagyatád

Egy autó sofőrje feltehetően áthajtott a piros lámpán a park irányából érkezve és elkapta egy kisteherautó elejét. Személyi sérülés nem történt, értesüléseink szerint a rendőrség útban van a helyszínre.

Nem sokkal 8 óra után történt a baleset a Baross Gábor utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésében. A szemtanúk beszámolója szerint a Széchényi park irányából érkező szürke Toyota típusú jármű vezetője nem adta meg az elsőbbséget és áthajtott a piros lámpán. A fehér Peugeot kisteherautó az egyenesen közlekedő sávban érkezett a Kórház irányából, amikor megtörtént a koccanás: a Toyota jobb hátsó részével elvitte a Peugeot elejét. A szemtanúk szerint a csattanás következtében valósággal szétrobbant a az autó lökhárítója, szanaszét röppentek a törmelékdarabok. A két autó félreállt a Baross Gábor utcában tisztázni a történteket. Időközben értesüléseink szerint a rendőrséget is kihívták.

Óvatosan közlekedjenek a kereszteződésben, még mindig sok a törmelék az úttesten!

A lökháríító nagyobb darabjait már lehozták az úttestről
A lökháríító nagyobb darabjait már lehozták az úttestről - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
Még mindig sok a törmelék
Még mindig sok a törmelék - A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!

Fotók: Röhrig Dániel

Vissza az előző oldalra