Már két halottja van a segesdi tragédiának

Nem tudták megmenteni, még tegnap este belehalt sérüléseibe az egyik balesetet szenvedett személy. Egy másik áldozat állapota továbbra is válságos. Videóval!

Frissítés 12:45-kor: Újabb információink szerint már a Nagykanizsán kezelt sérült is életét vesztette. Az elhunyt férfi 21 éves volt. Ezzel 3-ra nőtt a halálos áldozatok száma. 

A rendőrség is megerősítette: már két áldozata van a tegnap esti segesdi balesetnek. Összesen 5-en utaztak a lovas kocsin. A helyszínen életét vesztette egy 15 éves lány. Mint megtudtuk, a tragédia súlyosságát fokozza, hogy terhes is volt. Később pedig egy 13 éves lány vesztette életét. Az egyik áldozat élet-halál közti állapotban van, őt a kanizsai kórházban kezelik. Értesüléseink szerint az egyik utasnak pedig amputálni kell a lábát. Az Atádhír szerkesztősége együttérzését fejezi ki a tragédiában elhunytak hozzátartozóinak.

A helyszínen készült felvételeket és interjút a rendőrségi szóvivővel az alábbi videóban tekinthetik meg. Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy videó a nyugalom megzavarására alkalmas képeket tartalmaz.

 

Megosztás