hirdetés
2022. November 29, Kedd
Taksony napja

Megváltozott a forgalmi rend Atádon Szerző: Katona József | 2022-07-15 08:28:00 | Címkék: forgalmi rend, ÖnkormÁnyzat, egyirányú, utca, nagyatád

A Beregszászi utca már egyirányú, hamarosan elkészül a Honfoglalás tér is, és megszűnik zsákutca lenni, ezzel egyidejűleg viszont az is egyirányú lesz, ahogy két hónapja jeleztük.

hirdetés

Két ponton változik Nagyatád belvárosában a forgalmi rend, írtuk meg május elején. Ez most az egyik utcában megtörtént, a másikban pedig napokon belül meg fog valósulni.

A Beregszászi utcának az egyik szakasza - a Pizza Dolotól a Koch Róbert utcáig - kedd óta egyirányú, a Dózsa György utca felől nem lehet oda behajtani, ennek megfelelően kihelyezték a közlekedési táblákat is.

A Honfoglalás tér is elkészül a napokban: megszűnik zsákutcás jellege, megnyílik a Dózsa György utca felől, ezzel párhuzamosan ugyancsak egyirányú lesz, csak az Arany János utca felé lehet majd kihajtani.

Az önkormányzat mindkét helyen tájékoztatta a lakosságot a forgalmi rend változásáról, egy levelet juttattak el a postaládákba.

 

Vissza az előző oldalra