hirdetés
2020. Szeptember 30, Szerda
Jeromos napja

Mikulásinvázió Nagyatádon- videóval! Szerző: Pál Marietta | 2019-12-06 10:24:39 | Címkék: bölcsöde, mikulÁs, óvodák, gyerekek, nagyatád

December 6-án, Miklós napján igazán örülhetnek a nagyatádi és a környékbeli gyerekek, hiszen egészen reggeltől lépten-nyomon a Télapóval találkozhatnak a városban. Az Atádhír a pirosruhás nyomába indult.

Már hajnalban gondoskodott a városi Mikulás az iskolába érkező gyerekek jókedvéről. Kis piros csomagokat hagyott az általános iskolák és az óvodák körül. A legszemfülesebb lurkók egyebek közt cukorkákra és csokikra lelhettek. Délelőtt az öreg Mikulás betért a legkisebbekhez is a nagyatádi bölcsődébe. Énekért cserébe természetesen járt az ajándék. A nagyszakállú nem egyedül járja ma az utcákat. A motoros Mikulások is nyeregbe pattantak a tökmagok örömére. Idén is ellátogatnak az összes oviba Nagyatádon, végül az Éltes Mátyás iskolába gurulnak, hogy mosolyt csaljanak az ottani diákok arcára. A stáb úgy tudja, hogy a Télapó a délután folyamán újabb helyszíneken fog felbukkani. Érdemes lesz a csengettyű hangját figyelni. Értesüléseink szerint Nagyatádon már nyergelik a Csillagtanya paripáit.

 

Vissza az előző oldalra