Mintegy 120-an strandoltak a nyitási napon

Szombattól hivatalosan is kezdetét vette a nyári strandszezon, a városi strandfürdő megnyitotta kapuit. Bár a nyár első hónapja nem a legkedvezőbb időjárással kezdődött, ez nem tántorította el a fürdőzni vágyók kedvét

A harminc éve épült strandfürdő június elsején nyitotta meg kapuit. Ezzel hivatalosan is kezdetét vette a nyári strandszezon.  A szeszélyes időjárás ellenére többek látogattak el egy jót strandolni. Több, mint száz jegyet sikerült eladni. A vezetőség a nyitási hétvégén 50%-os belépő kedvezménnyel várta a fürdeni vágyókat. A továbbiakban a jegyárak minimálisan emelkednek majd. 

Idén is hasonló szolgáltatásokkal, hideg- és melegételes büfékkel és a négy medencével várják a strandolókat. 

A vendégek körében talán a legnépszerűbb az élménymedence a kamikáze és az anakonda csúszdával. A különleges tetőszerkezettel épített pezsgőfürdős termálmedence 34-36C°-os hőmérsékletű vize a gyógyulni vágyóknak a kedvence. Az 50×25 méteres feszített víztükrű úszómedence a felüdülés mellett edzésekre és versenyek megrendezésére is ideális. Már több nemzetközi és hazai sporteseményt rendeztek meg itt.  

A fürdőhely látogatói között évről évre több a családos, gyermekkel érkező vendég. Az árnyékolóval ellátott pancsoló medence, a fa gyermekjátékok, játszótér, a kínálkozó sportolási lehetőségek minden fürdőzőnek és gyermeknek kellemes időtöltést nyújthat.
Az aktív pihenést kedvelőknek vízi-és kültéri játékok, salakos és füves pályák állnak rendelkezésre.
 

Megosztás