hirdetés
2019. Július 21, Vasárnap
Dániel, Daniella napja

Mozgássérültek vetélkedője Nagyatádon Szerző: Herr Dávid | 2019-05-15 09:00:00 | Címkék: mozgáskorlátozottak, rendezvény, nagyatád

Második alkalommal tartott vetélkedőt a Somogy Megyei Mozgáskorlátozottak Egyesülete Nagyatádon.

A rendezvény célja, hogy az egyesület csoportjai minden évben találkozhassanak, és közös programon vehessenek részt. Tavaly keresztrejtvényfejtő versennyel és megyei sportnappal készültek. Idén kvíz- és ügyességi vetélkedőt szerveztek Somogy megyéről. Összesen 12 csapat vett részt a kulturális központban tartott rendezvényen. Ezek többnyire az egyesület társcsoportjaiból alakultak: Marcali, Csurgó, Kaposvár, Kaposfő és Nagyatád is képviseltette magát. A vetélkedőt a nagyatádi csoport szervezte.

-„Ki tud többet Somogyról?” címmel megyei vetélkedőt szervezett, ahova meghívtuk a megyei csoportokat, és meghívtuk azokat a civil szervezeteket, akikkel együttműködési megállapodásunk van. 12 csapat jött össze, plusz egy szép szurkolótábor, úgy érzem, hogy nagyon jó hangulatú verseny kerekedett. Ormai István polgármester volt a fő támogatónk, itt volt a Somogy Megyei mozgáskorlátozottak elnöke, dr. Hegedűs Lajos, ő mint zsűri elnöke- mondta Huszics Klára Somogy Megyei Mozgáskorlátozottak Nagyatádi csoportjának vezetője.

Vissza az előző oldalra