Nyárzáró sportnapot szervez az egész család számára a Nafigyelj!

Generációk harca néven 6 fős csapatok jelentkezését várják a hétvégén a városi strandon szervezendő játékos sportvetélkedőre. A résztvevő csapatok között egy SUP deszkát sorsolnak ki.

Mindössze néhány nap maradt hátra az idei nyárból, hamarosan itt a strandszezon vége és kezdődik az iskola. És bár az idő egy kicsit lehűlt az elmúlt napokban, azért még mindig van lehetőség kiruccanni a medence mellé begyűjteni az utolsó nyári napsugarakat és akár csobbanni is egy jót a kék vízben. És mindemellett most van lehetőség utoljára a családdal nyári programot szervezni – miért ne legyen egy olyan közös élmény, amiben a család minden tagja részt vehet?

Ennek szellemében hirdette meg a nagyatádi fiatalok csapata, a Nafigyelj! nyárzáró eseményét, a Generációk harca – ügyességi strandvetélkedő címen. A vasárnap délután kezdődő vetélkedősorozat lényege, hogy olyan csapatok vegyenek részt, melyek tagjai vegyes korosztályúak, gyerekektől kezdve a tinédzsereken át a fiatal korosztályon keresztül az felnőttekig. A csapatösszeállításban szereplő tagok korosztályfeltételeit a plakáton is feltüntették, de persze a csapatszervezést megkönnyítendő ezt rugalmasan kezelik a szervezők. És persze nem követelmény, hogy ugyanazon család tagjai álljanak össze: barátokat és ismerősöket, de még az utca végén lakó szomszédot is be lehet szervezni.

A legkülönfélébb ügyességi feladatokban mérhetik össze tudásukat a csapatok hat állomáson, nem egynél fel kell rá készülni, hogy vizesek lesznek a játékosok. A szervezők a meglepetés kedvéért nem árulták el, hogy pontosan milyen próbatételek lesznek, de azt igen, hogy milyen készségek megléte jelenthet előnyt. Ilyen például a jártasság a gumimatrac használatában, a lángos és fagylalt szeretete, vagy ha valaki gyorsan tud átöltözni. Azok a csapatok, akik legkésőbb 2021.08.25-ig leadják a nevezésüket, egyedi pólót kapnak ajándékba!

Emellett a termálmedence partján (vagy akár bent a vízben) egy kvízversenyre is be lehet nevezni, és azok is részt vehetnek játékokban, akik egyedül érkeznek.

A Generációk harca vetélkedő résztvevői között egy SUP deszkát fognak kisorsolni az esemény végén!

 

Megosztás