Nyereményjáték: Nem a nyuszi hozza!

Utalványokat, ajándékokat és belépőket nyerhetnek a turisztikai egyesület négyfordulós kvízjátékában. A húsvétig tartó kalandozás során megismerhetik Nagyatád és a Rinya-mente turisztikai attrakcióit is.

A Nagyatád-Rinyamente Turisztikai Egyesület a Facebook-oldalán hív mindenkit egy húsvétig tartó négyfordulós játékra. Fordulónként öt kérdést tesznek fel a desztinációnkban található turisztikai attrakciókról. A válaszok keresése közben kicsit jobban megismerhetjük szűkebb pátriánkat, Nagyatádot és környékét. Nem titkolt céljuk, hogy kedvet csináljanak a térség meglátogatásához, természetesen majd akkor, ha a kormányzati intézkedések ezt lehetővé teszik.

Aki bizonytalan lenne az egyes kérdések válaszait illetően, felkeresheti az egyesület weboldalát, ahol minden információ elérhető a térségről. Aki valamennyi kérdésre helyes választ ad, március 29-én sorsoláson vesz részt.

A nyeremények: három értékes ajándékcsomag a Rinya-mente kincseiből összeválogatva (ajándékutalvány a Park Étterembe és a Tóparti Csárdába, családi belépő a nagyatádi strandra, valamint válogatás a turisztikai központ ajándékboltjának portékái közül: Zsirai borok, kézműves tojások, egyedi hűtőmágnesek).

A játékszabály és a részvételi feltételek ide kattintva olvashatóak el.

A 4 forduló témakörei:

1. Árkon-bokron – az első forduló kérdéseivel irány az ébredő természet, melynek során bebarangoljuk a Rinya-mentét.

2. Aki nem lép egyszerre – a téma a katonatörténetet, valamint az aktív kikapcsolódást járja körül.

3. Mi folyik itt? – a természetes és a mesterséges „vizek” mellett az ízes nedűkkel foglalkozik.

4. Terülj, terülj asztalkám! – gasztronómiával kapcsolatos témakör.

 

Megosztás